KWALITEITENSPEL HANDLEIDING PDF

Gerrickens Training & Advies V.O.F., located at Rompertdreef 41, ED Den Bosch, The Netherlands, is responsible for processing personal information as. Nederlands; |; 9 Documents; |; Views. kwaliteitenspel – Keuzedossier handleiding voor de mentor – Keuzedossier · handleiding voor de. Jaar, · Spel, · Vanaaf, · Grote, · Kaarten, · Houten, · Doos, · Kinderen, · Handleiding, · Handpop, · Blio, · Talo, · · READ. b bib Ca blio ata va.

Author: Kilrajas Kagajar
Country: Swaziland
Language: English (Spanish)
Genre: Career
Published (Last): 10 September 2008
Pages: 86
PDF File Size: 12.70 Mb
ePub File Size: 12.49 Mb
ISBN: 346-9-47888-420-1
Downloads: 56351
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Brarr

Iedereen schat in wie deze kaart op zijn lijstje heeft staan en geeft daar een toelichting op. Is je allergie bijvoorbeeld ‘verkwisting’, dan kan daar als kwaliteit ‘generositeit’ onder zitten.

Je kunt het ook individueel gebruiken als een hulpmiddel voor zelfanalyse. Ze is op dit moment bezig om haar ondernemingsplan te schrijven. Tot slot zoek je in de stapel kwaliteiten naar de kwaliteit die onder jouw valkuil ligt. Het handlekding beschrijft hun onderlinge samenhang. Kwaliteit en bezieling in organisaties. Als nu blijkt dat je nauwelijks voorbeelden hebt, is jouw idee van je kwaliteiten waarschijnlijk eerder een wens dan de realiteit.

Please enter recipient e-mail address es. Zo speel je door tot alle kaarten op zijn. Degene met de meeste punten kan het beste inschatten hoe anderen zichzelf zien en is daarmee de ‘winnaar’. Vervolgens bekijk je welke kwaliteit er onder deze allergie zit.

  LAS CORRECCIONES JONATHAN FRANZEN PDF

Lisa zal dit handleiving uitkiezen. Preview this item Preview this item. Irene, Martine, Frank en Jose bijvoorbeeld spelen dit spel: Om de beurt, terwijl de anderen niet kijken.

Goed te kiezen van wie je feedback wilt hebben. Je alleen met de kwaliteitensel bezig te houden als je lekker in je vel zit en er wat van wilt leren. Linked Data More info about Linked Data. Write a review Rate this item: Your list has reached the maximum number of items. Je valkuil is het negatief tegenovergestelde van je uitdaging. Het Kwaliteitenspel is een kaartspel met kaarten waarop menselijke eigenschappen staan.

Kinderkwaliteitenspel (Kit, ) []

Moet haar bedrijf versterken of verbreden? Please create a new list with a new name; move some items to a new or existing list; or delete some items.

Theoretische achtergrond bij het Kwaliteitenspel. Anderen vragen deze hele exercitie ook eens te doen, met hun visie op jouw kwaliteiten.

Voor de komende professionalisering hebben ze het kwaliteitenspel op het programma staan. Eerst maakt ze een selectie op grond van haar zeven beste kwaliteiten. Please verify that you are not a handleeiding. Het is wel aan te raden:. Bovendien willen ze een plan van aanpak maken om hun valkuilen aan te gaan pakken.

Waarom word je zo gek van die? De spelers pakken handlleiding de beurt een kaart van de stapel en leggen hem open op tafel. Het is een eigenschap van jou, waar anderen wel eens hopelijk niet te vaak!

  HP CM2320 DATASHEET PDF

Gebruik ik weinig, houden zo!. Misschien een beetje bezit. Advanced Search Find a Library. Een goede basis voor je elevator pitch! Find a copy in the library Finding libraries that hold this item Ze hahdleiding niet wat ze wilt: Net als bij het kernkwadrant zijn de vervormingen — of valkuilen — niet zomaar negatieve eigenschappen maar een teveel van je eigen kwaliteiten.

Je kwaliteiten ontdekken en ontwikkelen met het kwaliteitenspel

Met een bakje chips en een drankje installeren ze zich Heb je deze kaart gevonden in de stapel kwaliteiten, dan leg je hem rechts van de allergie op tafel. Ze zijn er wel aan toe om wat meer focus aan handleising gaan brengen. Dit is een eerste keuze van je kernkwaliteiten. Onder jouw krenterigheid zit de kwaliteit kieskeurigheid. Eerst de kwaliteiten te doen. Daarna kiest ze die kwaliteiten uit, die een zinvolle aanvulling zouden kunnen zijn op wat ze kwaliteitenxpel in huis heeft.

Deze schrijf je op een lijstje, zonder dat de anderen het zien.